Methode

Methode

Gedurende ons leven worden we gevormd door onze ervaringen en mooie en minder mooie gebeurtenissen. Deze ervaringen en gebeurtenissen vormen ons tot wie we zijn. Maar dienen we het juiste doel? Zijn we wie we behoren te zijn? Vaak komen we daar achter door een heftige situatie en moeten we opnieuw op zoek naar onszelf.

Dat is het moment dat ik ondersteuning kan bieden. Dit doe ik door ‘readings’ te geven gebaseerd op intuïtie. Ik heb hier veel mee geoefend en verschillende personen in hun zoektocht kunnen ondersteunen. Dankzij al hun positieve feedback over de zuiverheid van de readings besloot ik het wereldkundig te maken en aan te bieden aan anderen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het traject start als een persoon of bedrijf op mijn pad komt met een hulp- of begeleidingsvraag. Dit kan van alles zijn, persoonlijk en zakelijk, er zijn bijna geen grenzen aan te stellen. We starten met een oriënterend gesprek waarin we de werkwijze bespreken en een eerste sessie vormgeven.

In de sessies creëer ik bewustwording en inzicht in de gestelde vraag en begeleid mens en bedrijf naar een antwoord wat zij op dat moment nodig hebben . Ik breng deelnemers op een ander energieniveau in contact met elkaar en werk toe naar een betere verstandshouding, onderling en individueel.

De sessies kunnen 1 op 1, waarbij we gezamenlijk een ‘zuivere’ locatie bespreken. Maar het is ook mogelijk om de sessie op afstand te houden, hierbij bepaal ik tijd en plaats. Als ik toestemming heb om te beginnen, gaan we van start, tot zolang het duurt. Met als doel een mooiere plek creëren en mensen dichter bij elkaar brengen.