Wie ben ik

Wie ben ik?

Feitelijk; Frank Castricum, geboren op 17 mei 1962 en jongste van drie broers. Wat mij het meest is bijgebleven uit mijn jeugd, waarin mijn ouders een schoenenwinkel hadden, zijn: persoonlijke aandacht, persoonlijke benadering, gesprekken voeren en zorgen voor een grotere eenheid.

Ik maakte een uitstap naar Amerika, waar voor mij duidelijk werd dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’. Mijn hart en ogen waren hiervoor toentertijd helaas gesloten geweest. Na de studie en werkzame tijd in het buitenland, keerde ik terug naar mijn geboorteland. Ik ontmoette mijn lieve, krachtige vrouw en samen kregen we twee prachtige kinderen.

Doel in het leven

Mijn doel in het leven werd duidelijk nadat ik een persoonlijke crisis doormaakte. Ik leerde mijzelf verbeteren en weer te genieten van het leven, maar ook het grotere goed te dienen en besloot uiteindelijk gehoor te geven aan het gevoel dat ik in Amerika al kreeg.

Ik ontdekte mijn levenspad opnieuw en ben een opleiding van Nina Hamburger gaan volgen om te leren vertrouwen op intuïtie. Hier leerde ik gebruik te maken van de energie en verbondenheid om ons heen. Alles heeft een eigen energie en van daaruit kunnen waarnemingen ontstaan. Deze energieën bieden mij de mogelijkheid om mens en bedrijf te helpen en de wereld een mooiere plek te maken.

Ik ben geen arts of psycholoog met een medische diploma, dit zal ik nooit beweren en ik pleit ook niet voor het genezen van mensen. Als blijkt dat iemand een bepaalde vorm van hulp nodig heeft die ik niet kan bieden, zal ik proberen diegene door te verwijzen naar gepaste hulpverlening. Deelnemen aan mijn traject is altijd uit vrije wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *